728x90 شفرة ادسنس

أخر الوصفات

الجمعة، 26 يونيو 2015

طريقة عمل اللحمة بخليط الفلفل

من طباخة:شوكة وسكينة

المكونات:

  • نصف كوب زيت.
  • ١ كيلو لحمة مقطعة شرائح.
  • ٢ فلفل احمر حامى مقطع.
  • ٢ فلفل رومي مقطع.
  • ٢ ملعقة كبيرة خل احمر.
  • ٢ ملعقة كبيرة جنزبيل.
  • ١ ملعقة كبيرة ثوم.
  • ١ حزمة بصل اخضر.
  • ٣ ملعقة كبيرة صويا صوص.
  • ٤ كوب شوربة.

طريقة عمل طريقة عمل اللحمة بخليط الفلفل:

  1. يسخن الزيت في مقلاة و نضيف اللحمة دون تقليب لمدة دقيقتين.
  2. نضيف الفلفل و نقلب حتي يصبح لون اللحمة بني تماما و يذبل الفلفل.
  3. ترفع اللحمة و الفلفل من المقلاة و نضيف الصويا و الجنزبيل و الثوم و الخل و يتركون حتي الغليان و يصبح القوام سميك.
  4. نضيف اللحمة و الفلفل و البصل الاخضر.
  5. تغطي المقلاة وتترك علي النار المنخفضة حتي تمام النضج.
  6. ملحوظة : نضيف قليل من الشوربة كلما قلت السوائل حتي تمام النضج.
  • تعليقات بلوجر
  • تعليقات الفيس بوك

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Item Reviewed: طريقة عمل اللحمة بخليط الفلفل Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Scroll to Top