طريقة عمل سلطة الفراخ الصينية

المكونات
- ٤ ملعقة كبيرة صويا صوص
- ٤ ملعقة كبيرة زيت
- نصف كيلو فراخ فيليه
- نصف ثمرة كرنب ابيض
- ربع ثمرة كرنب احمر
- ٢ كوب جزر مبشور
- نصف ملعقة كبيرة بصل اخضر مقطع رفيع
- 2 ثمرة فجل مقطع رفيع
- ٢ ثمرة يوسفي مقطع منذوع البذر
- ملح و فلفل و شطة و جنزبيل
- ٢ ملعقة كبيرة سكر بني
- ثلث كوب خل
- ١ ملعقة شاي ثوم مفروم
طريقة عمل طريقة عمل سلطة الفراخ الصينية
- يسخن الفرن علي ١٨٠ درجة مئوية
- يخلط ملعقة زيت و ملعقة صويا و يدهن بهم الفراخ بعد تنظيفها بالخل و الملح
- توضع الفراخ في الفرن ربع ساعة ثم تخرج من الفرن و تترك لتبرد تماما و تقطع حسب الرغبة
- يخلط الكرنب الاحمر و الابيض و الجزر و الفجل و اليوسفي و الفراخ
- تخلط باقي المكونات معا في وعاء منفصل وتسكب علي السلطة
- تقدم باردة
0 التعليقات:
إرسال تعليق