طريقة عمل ساندويتش الفراخ بالصوص الصيني
المكونات
- 300جرام صدور فراخ متقطعة شرايح
- 1 بصلة كبيرة متقطعة
- 1 فلفل اخضر متقطع
- 1 فلفل احمر متقطع
- خس متقطع شرايح رفيعة
- 1 ملعقة شاي سكر بنى مطحون
- 2 ملعقة كبيرة صوص صويا
- 41 جرام خل عنب
- 5 قطعة عيش شامى
طريقة عمل ساندوتش الفراخ بالصوص الصينى
- اول حاجة تكونى ناقعة صدور الفراخ فى ماية بخل من بليل.
- اول حاجة فى التحضير انك تشوحى البصلة مع الفلفل الاخضر والاحمر بزيت.
- بعد كده فى طاسة تانية تحطى زيت وتبتدى تشوحى فى شرايح الفراخ لغاية ما يبقى لونها دهبى .
- بعد كدة تروحى ضايفة عليها البصل والفلفل بعد ما اتشوحوا.
- وبعدين تحضرى الصوص الصينى بإنك تخلطى فى طبق غويط السكر البنى مع صوص الصويا و خل العنب.
- و تجيبى العيش الشامى، وتحشيه بشرايح الفراخ مع الفلفل والبصل مع الخس، وتحطى فوقهم الصوص الصينى.
- ممكن تضيفى كاتشب أو مايونيز .
- تقدميها مع بطاطس صوابع .
0 التعليقات:
إرسال تعليق