المقادير
- كيلو فراخ فيليه
- نصف كوب مشروم
- ملعقتين كبار دقيق
- كوبين كريمة طبخ
- بصلتين مفرومين
- ملح و فلفل و جوزة الطيب
- ملعقتين سمنة
طريقة التحضير
- في وعاء نضع الفراخ و نرش عليهم ملح و فلفل حسب الرغبة
- نضيف الدقيق و نقلبهم جيدا
- في مقلاة علي النار نضع جزء من السمنة ثم نضيف الفراخ
- تقلب الفراخ في السمنة حتي تتلون
- تنزع الفراخ من المقلاة نضيف سمنة مرة اخري مع البصل
- تضاف الكريمة و المشروم مع الملح و الفلفل و جوزة الطيب
- نضيف الفراخ و نتركها علي نار هادئة حتي تغلي
- يمكن اضافة كوب جبن الي الخليط ان وجد
- تقدم ساخنة مع المكرونة
0 التعليقات:
إرسال تعليق