728x90 شفرة ادسنس

أخر الوصفات

الجمعة، 19 يونيو 2015

بيكاتا فراخ

المقادير
  • كيلو فراخ فيليه
  • نصف كوب مشروم
  • ملعقتين كبار دقيق
  • كوبين كريمة طبخ
  • بصلتين مفرومين
  • ملح و فلفل و جوزة الطيب
  • ملعقتين سمنة
طريقة التحضير
  1. في وعاء نضع الفراخ و نرش عليهم ملح و فلفل حسب الرغبة
  2. نضيف الدقيق و نقلبهم جيدا
  3. في مقلاة علي النار نضع جزء من السمنة ثم نضيف الفراخ
  4. تقلب الفراخ في السمنة حتي تتلون
  5. تنزع الفراخ من المقلاة نضيف سمنة مرة اخري مع البصل
  6. تضاف الكريمة و المشروم مع الملح و الفلفل و جوزة الطيب
  7. نضيف الفراخ و نتركها علي نار هادئة حتي تغلي
  8. يمكن اضافة كوب جبن الي الخليط ان وجد
  9. تقدم  ساخنة مع المكرونة 
  • تعليقات بلوجر
  • تعليقات الفيس بوك

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Item Reviewed: بيكاتا فراخ Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Scroll to Top