728x90 شفرة ادسنس

أخر الوصفات

السبت، 20 يونيو 2015


المكونات

  • نصف كيلو بطاطس
  • نصف كيلو كبد و قوانص
  • ٣ ملعقة كبيرة صلصة
  • ١ كوب ماء
  • ملح و فلفل و زعتر و حبهان و ورق لور
  • مكعبين مرقة

طريقة عمل طريقة عمل كبد و قوانص بالبطاطس و الصلصة في الفرن

  1. تقشر البطاطس و تقطع و تسلق في ماء بملح و فلفل و مكعب مرقة حتي اقتراب النضج فقط
  2. تسلق القوانص و القلوب فقط مع ملح و فلفل و زغتر و حبهان و ورق لورا و مكعب مرقة حتي تمام النضج
  3. يسخن الفرن علي درجة ١٨٠
  4. تذاب ملعقتين من الصلصة في كوب الماء
  5. تضاف الكبدة للقوانص بعد تمام نضجها لتغلي في الماء قليلا (٥ دقائق)
  6. ترص البطاطس في الصينية و فوقها الكبد و القوانص
  7. تضاف اليهم الصلصة ثم تدهن ملعقة الصلصة المتبقية علي وجه الصينية
  8. تدخل الفرن ٢٠ ذقيقة و تقذم ساخنة
  • تعليقات بلوجر
  • تعليقات الفيس بوك

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Item Reviewed: Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Scroll to Top