المكونات
- ١ كيس مكرونة قلم
- ١ ملعقة كبيرة زيت زيتون
- ٤ فصوص ثوم مفرومين
- ١ ملعقة شاي شطة
- ١ كوب مشروم
- ٢ طماطم مقطعة
- ملح و فلفل
- ٤ كوب سبانخ مفرومة
- ربع كيلو جمبري وسط
- ١ كوب زبادي
- ١ كوب جبنة مبشورة
طريقة عمل طريقة عمل مكرونة بالجمبري و الصوص البينك
- تسلق المكرونة حسب ارشادات الكيس
- في مقلاة علي النار يشوح الثوم مع الشطة في الزيت
- تضاف المطاطم و المشروم و الملح والفلفل حتي تصبح كل المكونات طرية
- يضاف الجمبري و يشوح حتي يتغير لونة ثم تضاف السبانخ
- تقلب السبانخ مع المكونات دقيقة ثم ترفع المقلاة من علي النار و تغطي و تترك
- يضاف الزبادي و يقلب جيدا ثم يسكب الخليط علي المكرونة و يقلبون حتي تمام الامتزاج
- توزع الجبنة علي الاطباق و تقدم ساخنة
0 التعليقات:
إرسال تعليق