728x90 شفرة ادسنس

أخر الوصفات

الجمعة، 26 يونيو 2015

طريقة عمل السبيط

المكونات

  • 1 كيلو سبيط مقطع شرائح
  • ٢ ملعقة كبيرة جنزبيل مبشور او بودرة
  • ٣ ملعقة كبيرة صويا صوص
  • ٢ ملعقة كبيرة خل تفاح
  • ٢ ملعقة كبيرة زيت

طريقة عمل طريقة عمل السبيط

  1. يخلط الجنزبيل مع الخل و الصويا في طبق
  2. يضاف السبيط في خليط الجنزبيل و يقلب جيدا جدا ثم يترك ربع ساعة
  3. يسخن الزيت في مقلاة علي النار
  4. يصفي السبيط من التتبيل و يحمر في الزيت مع الاحتفاظ بالتتبيلة بحد اصقصي ٥ دقائق
  5. تسكب التتبيلة علي السبيط و يقلبون معا بسرعة حتي تمام التجانس
  6. يقدم ساخنا مع ارز ابيض
  7. ملحوظة : يجب مراعاة السرعة حتي لا يتحول قوام السبيط الي المطاطي
  • تعليقات بلوجر
  • تعليقات الفيس بوك

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Item Reviewed: طريقة عمل السبيط Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Scroll to Top