المكونات
- ١ كيلو كناافة
- ١ علبة نيوتلا
- كوب بندق مقشر
- ٢ كوب عسل حلويات
- ٢ الي ٣ كوب زيت او سمن
طريقة عمل طريقة عمل كنافة بالشيكولاتة
- يسخن الفرن علي ١٨٠ درجة
- تقطع الكنافة جيدا جدا و تمزج بالزيت حتي تتشربه تماما
- ترص في صينية و تدخل الفرن حتي الاحمرار
- تخرج من الفرن و يصب عليها العسلو هي ساخنة
- تترك لتدفأ و تدهن من فوق بالتيوتلا
- تزين بالبنذق و تقدم دافئة مع كوب شاي او مع ايس كريم فانيليا
0 التعليقات:
إرسال تعليق