728x90 شفرة ادسنس

أخر الوصفات

الاثنين، 10 أغسطس 2015

تريفل الفراولة والكيوى

المكونات

  • 6 ملعقة كبيرة كريمة فانيليا
  • 3 كوب لبن ساقع
  • ربع كوب عصير برتقال
  • 3 كوب كريمة مخفوقة
  • 3 كوب فراولة مقطعة
  • 2 ثمرة كيوى مقشرة ومقطعة شرائح

طريقة عمل تريفل الفراولة والكيوى

  1. اول خطوة انك تخلطى كريمة الفانيليا مع اللبن.
  2. احتفظى بثمرتين فراوله وشريحتينن كيوى للتزيين فى النهاية.
  3. فى اناء التريفل تبتدى تعمل طبقات بالمكونات اللى عندك.
  4. اول طبقة من نص كمية كريمة الفانيليا باللبن، وفوقها طبقة من نص الفراولة، ثم طبقة من ثلث كمية الكريمة المخفوقة.
  5. ثم طبقة من نص كمية شرائح الكيوى. ثم تضيفى عصير البرتقال. وتعيدى نفس الخطوات تانى.
  6. فى التزين فى الاخر فوق الثلث الاخير من الكريمة المخفوقة تزينى بقطع الفراولة وشرائح الكيوى.
  7. بعد كده تغطى الاناء وتحفظيه فى الثلاجة لمدة 4 ساعات، ويقدم.
  8. وبالهنا والشفا...
  • تعليقات بلوجر
  • تعليقات الفيس بوك

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Item Reviewed: تريفل الفراولة والكيوى Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Scroll to Top