تريفل الفراولة والكيوى
المكونات
- 6 ملعقة كبيرة كريمة فانيليا
- 3 كوب لبن ساقع
- ربع كوب عصير برتقال
- 3 كوب كريمة مخفوقة
- 3 كوب فراولة مقطعة
- 2 ثمرة كيوى مقشرة ومقطعة شرائح
طريقة عمل تريفل الفراولة والكيوى
- اول خطوة انك تخلطى كريمة الفانيليا مع اللبن.
- احتفظى بثمرتين فراوله وشريحتينن كيوى للتزيين فى النهاية.
- فى اناء التريفل تبتدى تعمل طبقات بالمكونات اللى عندك.
- اول طبقة من نص كمية كريمة الفانيليا باللبن، وفوقها طبقة من نص الفراولة، ثم طبقة من ثلث كمية الكريمة المخفوقة.
- ثم طبقة من نص كمية شرائح الكيوى. ثم تضيفى عصير البرتقال. وتعيدى نفس الخطوات تانى.
- فى التزين فى الاخر فوق الثلث الاخير من الكريمة المخفوقة تزينى بقطع الفراولة وشرائح الكيوى.
- بعد كده تغطى الاناء وتحفظيه فى الثلاجة لمدة 4 ساعات، ويقدم.
- وبالهنا والشفا...
0 التعليقات:
إرسال تعليق