المكونات
١ كيلو لحمة مفرومة
٦ بيضات مسلوقين + بيضتين ( نيئين ) للعجينة
٣ ملعقة كبيرة سمن
ملح و فلفل و بهارات
٣ بصلات كبار مفرومين
2 ملعقة كبيرة بقسماط مطحون
طريقة عمل روستو اللحمة بالبيض
- تخلط اللحمة بالبصل و بيضة ( تستخدم الثانية حسب الحاجة ) و التوابل و تعجن جيدا جدا
- علي قماشة نظيفة نفرد اللحمة بالكامل دون المبالغة في الترقيق
- نضع البيض في شكل طابور في اللحمة
- بالتدريج نبدآ في لف اللحمة باستخدام القماشة علي البيض حتي تتماسك حول البيض بالكامل
- بعض الحصول علي شكل الرول تلف اللحمة في القماشة و توضع في ماء مغلي علي النار لمدة نصف ساعة
- يترك الروستو ليبرد تماما (بدون ادخاله الثلاجة ) ثم يحمر في السمنة
- يقطع شرائح سميكة و يقدم ساخنا
0 التعليقات:
إرسال تعليق