بطاطس بالزبدة و الجبنة
اسلقي البطاطس حتي تمر السكينة من خلالها بسهولة متخليهاش طرية فوي عشان متتهريش | |
![]() | ثانيا قطعيها شرائح بس مش للاخر يعني متفصليهاش .. كدا |
![]() | احشيها شرايح زبدة و جبنة و ممكن فراخ او لحم مدخن و دخليها الفرن |
![]() | بعد ٢٠ دقيقة طلعيها و حطي فيها شوية لبن علي قد ما تحتاج و جبنة موتزريلا علي الوش |
![]() | و دخليها الفرن ١٠ دقايق كمان و بعدين خرجيها و لو عندك كريمة لباني حطي معلقة علي الوش و قدمي البطاطس سخنة |
0 التعليقات:
إرسال تعليق